Fiksues Flokësh me Oriz dhe Ziziphus

  Fiksues Flokësh me Oriz dhe Ziziphus

  Lek 2,000
   DESCRIPTION

   Sic i themi ndryshe, llak flokësh, pa përmbajtje gazi. Me pluhurat Amla dhe Ziziphus dhe ekstrakte organike të orizit, farës së linit, kokosit dhe kajsisë dhe sojës dhe Quinoa që i bëjnë flokët jetike dhe shkëlqyese. I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve, ato thahen shpejt dhe vendosen pa i rënduar ose lënë mbetje. Hiqet lehtë me disa goditje furçe. Nuk përmban  alergjen.

   SI PËRDORET:

   Spërkatni flokët në një distancë prej rreth 30 cm. Tundeni para se ta përdorni.

   * nga bujqësia organike

   ** pa alergjen

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP