Skip to product information
1 of 1

Modastika

Féminin

Féminin

Regular price Lek 1,999 ALL
Regular price Lek 2,598 ALL Sale price Lek 1,999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Perfekte në çdo detaj!

Fondatinë HD PRO GIZZENE

Kjo fondatinë siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 

RIMELI "BUTTERFLY EFFECT "-GIZZENE

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me formë pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacerisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e  shkurtër dhe të drejtë.

 

Buzëkuq Beauty -GIZZENE

Një buzëkuq kremoz,shumë i pigmentuar i cili shkrihet në buzë për të krijuar një ngjyrë të thellë ,duke i dhënë buzëve tuaja nuanca të lehta në ngjyrë për një pamje moderne.

 

 

View full details