Eyeliner Matte & Black -GIZZENE

  Eyeliner Matte & Black -GIZZENE

  Lek 599
   DESCRIPTION

   Eyeliner i lëngshëm që jep një përfundim ultra-mat .
   Realizoni  formën e syrit që keni dëshiruar.

   Formula super inovative e eyeliner-it tonë e  papërshkueshme nga uji dhe me qëndrueshmëri të lartë

   .Një eyeliner për një kontroll dhe saktësi superiore, me një majë  ultra të hollë që ju lejon të  përcaktoni me vijëzim të saktë.  Formula rrotullohet me lehtësi, thahet shpejt, dhe është rezistent për një kohë të gjatë.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP