Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Eyeliner Deep & Black -GIZZENE

Eyeliner Deep & Black -GIZZENE

Regular price Lek 599 ALL
Regular price Sale price Lek 599 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Eyeliner i lëngshëm që jep një përfundim shumë të realizuar si për fillestarë ashtu edhe për profesionistë.

Një eyeliner i lëngshëm i frymëzuar nga lapsi klasik i kaligrafisë për vizatimin e linjave më të mirë dhe arritjen e përkufizimit të përsosur.

Realizoni  formën e syrit që keni dëshiruar.Formula super inovative e eyeliner-it tonë e  papërshkueshme nga uji dhe me qëndrueshmëri të lartë.Një eyeliner për një kontroll dhe saktësi superiore,me një majë  ultra të hollë që ju lejon të  përcaktoni me vijëzim të saktë.  Formula rrotullohet me lehtësi, thahet shpejt, dhe është rezistente për një kohë të gjatë.

View full details