Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals
Eye Shadow-IDUN Minerals

  Eye Shadow-IDUN Minerals

  Lek 1,900
   DESCRIPTION

   Eye Shadow me pigment të lartë  në variantin mat dhe me shkëlqim

   E gjithë formula e tonit të  syve nga IDUN Minerals është zhvilluar që të jetë e përshtatshme për sytë e ndjeshëm madje edhe për përdoruesit e lenteve sepse formula është e pasur me pigmente minerale shumë të pastra.

   Aplikojeni me një furçë të lagur për sytë , për një rezultat më intensiv.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP