Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Eupraxia-Vaj kundër Celulitit nga ETEREA

Eupraxia-Vaj kundër Celulitit nga ETEREA

Regular price Lek 3,700 ALL
Regular price Sale price Lek 3,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.
  • I përshtatshëm për kurimin dhe trajtimin e celulitit
  • Komponentët e tij natyralë minimizojnë problemet e lëkurës 
  • Stimulon qarkullimin e gjakut dhe sistemin limfatik
  • Për lëkurë më të butë dhe elastike. 


Formati: 250ml

View full details