Skip to product information
1 of 1

Modastika

Élégante

Élégante

Regular price Lek 1,999 ALL
Regular price Lek 2,898 ALL Sale price Lek 1,999 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Thjeshtësisht e bukur!

Fondatinë HD PRO GIZZENE

Kjo fondatinë siguron një mbulim të mesëm dhe një përfundim natyral mat të lehtë që zgjat deri në 24 orë në çdo nuancë.
Formula përmban hidratues dhe pigmente që përshtaten me ngjyrën tuaj dhe shkrihen në lëkurë duke u njëtrajtësuar lehtë për të krijuar një efekt natyral, të ngjashëm me atë të lëkurës tuaj. 

RIMELI "BUTTERFLY EFFECT "-GIZZENE

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me formë pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacerisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e  shkurtër dhe të drejtë.

Pro Stick -GIZZENE

Konsiderojeni si gjetjen tuaj:fondatina stick me funksion të dyfishtë.

E krijuar posacërisht për konturimin e fytyrës,rrëshket si një lëkurë e dytë.

Ju mund të modeloni tiparet tuaja të fytyrës duke përdorur konturimin për:

  • hollimin e fytyrës
  • theksimin e faqeve
  • zvogëlimin ose zmadhimin e fytyrës, dhe ballit
  • mjekrës,hundë
  • dekoltesë

Kjo teknikë universale mund të rregullojë menjëherë çdo gjë që nuk na pëlqen dhe në makiazhin e përditshëm mund të përdoret po aq shpesh sa rimeli ose i kuqi i buzëve.

Konturimi si makiazh i përditshëm konsiston në dhënien e një efekti vizual që i jep fytyrës sonë tipare tri dimensionale, shprehëse, dhe proporcionale në harmoni të plotë.

Nëpërmjet konturimit të saktë të fytyrës mund të arrish një makeup lift.

Krijuar për të gjitha llojet e lëkurës ju siguron një përfundim mat dhe natyral.

 

 

View full details