E bukur në çdo shtresë lëkure

  E bukur në çdo shtresë lëkure

  Lek 17,900 Lek 18,500
   DESCRIPTION

   1+1 

   Makineria për maska BIO dhe Pastruesi i poreve.

   Maska Modastika e Sigurt dhe Unike!

   Maska për fytyrën me ngjyra të ndryshme mund të projektohen me lëng frutash dhe perimesh,çaj,qumësht,qumësht soje, mjaltë, birrë, verë të kuqe, vajra esenciale, bimë, lule,vezë duke i bashkuar kolagjenin natyral ekskluziv (të certifikuar nga FDA) dhe përbërës të ndryshëm natyralë të cilat sigurojnë maskat që keni ëndërruar.

   Ju do të mund ti riktheni lëkurës pamjen e freskët dhe rinore falë përdorimit të kolagjenit ne ritualet e përkujdesit të lëkurës.

   Kolagjeni është nevoja themelore jo vetëm për parandalimin e shenjave të plakjes, por ndihmon dhe në zbardhjen e lëkurës, në mbajtjen e elasticitetit të saj. Parandalon oksidimin e qelizave dhe ngadalësimin e plakjes për tu mbajtur të rinj dhe të bukur.

    

   Pastruesi i poreve

   Hiqni pikat e zeza si një profesionist me paisjen për kujdesin e lëkurës  i projektuar për të ndihmuar në pastrimin e thellë të poreve dhe për ti dhene fytyres freskine e munguar .
   Përmban katër koka ngjitëse të këmbyeshme për zona të ndryshme të fytyrës dhe nivele thithjeje të rregullueshme.

   Si të përdorni
   - Pastroni fytyrën me ujë të ngrohtë për të hapur poret
   - Zgjidhni ngjitësen e këmbyeshme dhe futni filtrin
   - Shtypni butonin e ndezjes për të aktivizuar pajisjen
   - Lëvizni butësisht pajisjen ngadalë nëpër lëkurë
   - Shtypni +/- për të ndryshuar nivelet e thithjes

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP