Skip to product information
1 of 11

Modastika Cosmetics

Highlighter Pluhur Cotta-GIZZENE

Highlighter Pluhur Cotta-GIZZENE

Regular price Lek 1,099 ALL
Regular price Sale price Lek 1,099 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Size

Ky highlighter në formë pluhuri për fytyrën i jep një ngjyrë natyrale, të ngrohtë duke vënë në pah mollëzat tuaja.

Jepini shkëlqim  fytyrës  tuaj me këtë ngjyrë të lehtë me pamje natyrale.Formula e butë e blush-it siguron një efekt me shkëlqim natyral me fokus të butë. Hijet e këtij blush-i  imitojnë shkëlqimin natyral të lëkurës për një fytyrë të shëndetshme dhe rrezatuese.

View full details