Copë e butë bambu

  Copë e butë bambu

  Lek 1,500
   DESCRIPTION
   • E përshtatshme edhe për lëkurat  më të ndjeshme
   • Për pastrim të thellë dhe  delikat
   • Lahet dhe ripërdoret
   • Ideale për heqjen efektive të fondatinës.

   Përmasat: 25 x 25 cm

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP