Çantë kozmetike për makeup

  Çantë kozmetike për makeup

  Lek 1,500
   DESCRIPTION

   Tani produktet e makeup-it tuaj mund ti mbani të organizuara me cantën UMF,e cila ka një design të trendeve më të fundit.

   Çanta është shumë praktike ,e lehtë për t'u mirëmbajtur,e përshtatshme për udhëtime si dhe për të marrë me vete sendet tuaja të makeup-it edhe në përditshmëri.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP