Skip to product information
1 of 1

Modastika

Buzëkuq Mat-IDUN Minerals / Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals

Buzëkuq Mat-IDUN Minerals / Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals

Regular price Lek 1,399 ALL
Regular price Lek 3,000 ALL Sale price Lek 1,399 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ky buzëkuq mat luksoz mbulon buzët me ngjyrën e mineraleve shumë të pigmentuara, ultra të pastruara për një mbulim perfekt dhe me ngjyra të pasura. Me minerale të pastra, vaj të boronicës nordike dhe vitaminë E.

Të pastruara nga nikeli, kromi dhe mikroorganizmat, këto buzëkuqë nuk përmbajnë asnjë material të dëmshëm si talk, silikon, aromatizues bismut ose paraben.

Buzëkuq kremoz i IDUN Minerals ,i disponueshëm 16 nuanca  fantastike dhe me një  fund të hollë transparent,  përmban pigment mineralesh  shumë të pastra, gjalpë shea hidratues dhe vaj të boronicës nordike.

-Të pastruara nga nikeli, kromi dhe mikroorganizmat, këto buzëkuqë nuk përmbajnë asnjë material të dëmshëm si talk, silikon, aromatizues bismut ose paraben.

 100% vegan


View full details