Skip to product information
1 of 9

Modastika Cosmetics

Buzëkuq Mat-IDUN Minerals

Buzëkuq Mat-IDUN Minerals

Regular price Lek 3,000 ALL
Regular price Lek 3,000 ALL Sale price Lek 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Ky buzëkuq mat luksoz mbulon buzët me ngjyrën e mineraleve shumë të pigmentuara, ultra të pastruara për një mbulim perfekt dhe me ngjyra të pasura. Me minerale të pastra, vaj të boronicës nordike dhe vitaminë E.

Të pastruara nga nikeli, kromi dhe mikroorganizmat, këto buzëkuqë nuk përmbajnë asnjë material të dëmshëm si talk, silikon, aromatizues bismut ose paraben.

 100% vegan

View full details