Skip to product information
1 of 9

Modastika Cosmetics

Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals

Buzëkuq kremoz -IDUN Minerals

Regular price Lek 3,000 ALL
Regular price Lek 0 ALL Sale price Lek 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Buzëkuq kremoz i IDUN Minerals ,i disponueshëm 16 nuanca  fantastike dhe me një  fund të hollë transparent,  përmban pigment mineralesh  shumë të pastra, gjalpë shea hidratues dhe vaj të boronicës nordike.

-Të pastruara nga nikeli, kromi dhe mikroorganizmat, këto buzëkuqë nuk përmbajnë asnjë material të dëmshëm si talk, silikon, aromatizues bismut ose paraben.

 100% vegan

View full details