UMF - Buzëkuq me shkëlqim
UMF - Buzëkuq me shkëlqim
UMF - Buzëkuq me shkëlqim
UMF - Buzëkuq me shkëlqim
UMF - Buzëkuq me shkëlqim

  UMF - Buzëkuq me shkëlqim

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   Buzëkuq me teksturë velvet shumë të rehatshme dhe me një përfundim me shkëlqim. Buzët duken menjehëre më të  fryra dhe me radiant. Me teksture jo ngjitëse të ofron një ndjenjë rehatie dhe hidratimi. Pigment i përqëndruar duke ofruar një ngjyrë intense, seduktive dhe shkëlqyese.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP