Buzë intensive

  Buzë intensive

  Lek 150 Lek 800
   DESCRIPTION

   80 %  ulje për vetëm 24 h !

   Laps Kremoz Për Buzët

   PERSHKRIMI

   Një mixim i  buzëkuqit  krem dhe një lapsi buzësh normal.Zgjedhja më e mirë për të gjitha vajzat  që duan buzë me ngjyra intensive dhe efekt afatgjatë.

   Këto lapsa vijnë në 8 ngjyra të ndryshme.
   Nëse  ju dëshironi të arrini  një ngjyrë fantastike ,mbulim perfekt,  si dhe  hidratim për buzët tuaja atëherë ,ky është produkti juaj!

   Qëndrueshmëri e gjatë dhe ngjyrë e pasur!

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP