Bukuri Vi-Kinge

  Bukuri Vi-Kinge

  Lek 2,850 Lek 4,400
   DESCRIPTION

   Shkëlqyes buzësh- 100% vegan

   Shkëlqyesi hidratues i buzëve nga IDUN Mineral kombinon minerale ultra të pastruara dhe sjell ngjyrat më joshëse dhe shkëlqyese për ju . Ky shkëlqyes  ju jep buzëve tuaja  përvec ngjyrës fantastike dhe shumë minerale të cilat janë shumë te nevojshme për lëkurën e buzëve.

   Eye Shadow me pigment të lartë  në variantin mat dhe me shkëlqim

   E gjithë formula e tonit të  syve nga IDUN Minerals është zhvilluar që të jetë e përshtatshme për sytë e ndjeshëm madje edhe për përdoruesit e lenteve sepse formula është e pasur me pigmente minerale shumë të pastra.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP