Bukuri Vi-Kinge

  Bukuri Vi-Kinge

  Lek 5,500 Lek 8,500
   DESCRIPTION

   Veçanërisht i prodhuar  për qerpikë të shkurtër

   -U  jep volum qerpikëve

   -100% vegan

   Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

   Shkëlqyes buzësh- 100% vegan

   Shkëlqyesi hidratues i buzëve nga IDUN Mineral kombinon minerale ultra të pastruara dhe sjell ngjyrat më joshëse dhe shkëlqyese për ju . Ky shkëlqyes  ju jep buzëve tuaja  përvec ngjyrës fantastike dhe shumë minerale të cilat janë shumë te nevojshme për lëkurën e buzëve.

   I përbërë nga minerale të pastra, vaj boronice nordike  dhe vitaminë E.

   Pastërtia ekstreme e mineraleve tona ofron rezultate  fantastike për të gjitha llojet e lëkurës, sidomos për lëkurën e ndjeshme.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP