BLUSH-IDUN Minerals
BLUSH-IDUN Minerals
BLUSH-IDUN Minerals
BLUSH-IDUN Minerals
BLUSH-IDUN Minerals

  BLUSH-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   Blushi i IDUN Minerals ju jep një pamje të shëndetshme  të freskët dhe natyrale për fytyrën tuaj..

   Formula e saj me minerale të pastra mbron dhe kujdeset për lëkurën, ndërsa ofron natyrshëm një ngjyrë të freskët.

   Për një rezultat natyral, përdorni vetëm një sasi të vogël pasi është shumë e pigmentuar.
   Aplikojeni me furçën tonë  IDUN për rezultate sa më te mira.

   Pastërtia ekstreme e mineraleve tona ofron rezultate fantastike për të gjitha llojet e lëkurës, përfshirë lëkurën e ndjeshme.

   Përmbajtja: 5.9 g / Net Wt 0.21 oz.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP