BLUSH
BLUSH
BLUSH
BLUSH

  BLUSH

  Lek 1,500
   DESCRIPTION

   Blush i cili me strukturën e tij të butë ndihmon  që make-up-i juaj të duket  perfekt në lëkurën tuaj.

   Formula e lehtë e blushi-it rrëshqet mbi lëkurë për të arritur një ngjyrë të ndritshme që ndërtohet lehtë, shtresë pas shtrese, pa mbulim të rëndë. Kjo skuqje natyrale e tejdukshme  jep efekt vizual për mollëza më të mëdha,me ngjyra natyrale dhe rrezatuese.

   Vjen bashkë me furçën e saj për një aplikim më të lehtë dhe më korrekt.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP