Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Bhringaj(Maka)- "Mbreti i Flokëve"

Bhringaj(Maka)- "Mbreti i Flokëve"

Regular price Lek 900 ALL
Regular price Sale price Lek 900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Përkthimi fjalë për fjalë i Bhringraj (i quajtur ndryshe "Maka") është "Mbreti i Flokëve". Në mjekësinë Ayurvedic është i njohur për përfitimet e tij të shumta dhe në veçanti përdoret për të luftuar rënien e flokëve dhe për të parandaluar thinjat e parakohshme. Karakteristikat e tij qetësuese i japin lehtësim lëkurës së irrituar. I bën flokët me shkëlqim, voluminoz dhe të ushqyer.

 SI PËRDORET:

Përzieni sasinë e nevojshme të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Vendoseni në flokë të pastruar lehtë dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë ndërmjet 15 dhe 30 minuta. Pas kohës së pritur, vazhdo me tharjen normale. Rekomandohet për përdorim me Strengthening Pack, Fenugreek ose Amla.

View full details