Balsam për duart dhe thonjtë

  Balsam për duart dhe thonjtë

  Lek 2,500
   DESCRIPTION


   • Kurë e jashtëzakonshme për duart dhe thonjtë.
   • Me ingredientë natyralë që zbusin, ushqejnë, rigjenerojnë  irritime  ose lëkurën e ashpër të duarve.
   • Rrisin thonjtë, duke i bërë më të fortë dhe të shkëlqyeshëm.
   • Mbron lëkurën nga faktorë të jashtëm dhe kimikë, duke e hidratuar.
   • E pasur me vajra biologjikë të kërpit, ullirit, orizit dhe Sheas.

    


   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP