Altea

  Altea

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Altea i bën flokët me strukturë të plotë, të butë, të mëndafshtë dhe me shkëlqim falë pranisë së lartë të mukozave, niseshteve, pektinave dhe flavonoideve, të cilat sjellin hidratim dhe ushqim. Përfitimi i marrë nga ky pluhur është një përbërje e butë falë mukozave te bimës. Altea mund të përdoret vetëm ose të shtohet në çdo përzierje ngjyrosëse ose pluhurash neutrale, për ta bërë përbërjen më të butë dhe të zbatueshme pa pikuar.

   SI PËRDORET:

   Përzieni sasinë e nevojshme të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Para se të vazhdoni me aplikimin, rekomandohet që ta lini përzierjen të pushojë për 12-24 orë për një fazë korrekte të hidratimit. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për 20 deri 45 minuta. Pas kohës së pritur  lahet, vazhdo me tharjen normale.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP