Skip to product information
1 of 1

Modastika

Dyson Airwrap Complete Long

Dyson Airwrap Complete Long

Regular price Lek 53,000 ALL
Regular price Lek 70,000 ALL Sale price Lek 53,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Dyson Airwrap Complete and Long është ajo çka i nevojitet më tepër flokut tuaj. Me shumë furça stiluese të vendosura në një çantë udhëtimi ku ju mund t’i merrni kudo me vete. I përshtatshëm për çdo lloj floku: i drejtë, me onde, kaçurrela. Thaheni dhe stilojini floket tuaj njëkohësisht pa i dëmstuar nga nxehtësia. Kjo tharëse flokësh mund të ruaj lagështinë natyrale në flokë, ndërkohë që redukton në mënyrë efektive majat e dyfishta dhe këputjen, duke përmirësuar kështu forcën e flokut dhe duke e bërë atë më elastik.

View full details