Skip to product information
1 of 2

Modastika Cosmetics

Air Cushion BB cream

Air Cushion BB cream

Regular price Lek 2,600 ALL
Regular price Sale price Lek 2,600 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color
Air Cushion BB ka mbulim më të lehtë se fondatina dhe përfshin më shumë përbërës ushqyes për lëkurën. BB kremi është një konkurent serioz në kategorinë e mbuluesve bazë. Produkti "të gjitha në një", përfshin kujdes të lëkurës dhe produkt me SPF, plotëson të gjitha nevojat tuaja të bukurisë –fsheh skuqjen, krijon teksturë natyrale, mbron lëkurën. 
View full details