Skip to product information
1 of 2

Modastika Cosmetics

Air Cushion CC cream

Air Cushion CC cream

Regular price Lek 2,500 ALL
Regular price Sale price Lek 2,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Air Cushion CC cream ofron mbulim të lehtë për të maskuar papërsosmëritë si njollat e errëta ose skuqje në fytyrën tuaj. Ky krem ju jep një pamje shumë natyrale.

Vepron si një fondatinë dhe një korrektor ngjyrash njëkohësisht dhe i jep lëkurës pamje të njëtrajtshme.

View full details