Skip to product information
1 of 7

Modastika Cosmetics

ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE

ABSOLUTE MATTE POWDER GIZZENE

Regular price Lek 899 ALL
Regular price Sale price Lek 899 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color

Pudër me një përfundim natyral-mat,një mbulim të plotë dhe të  qëndrueshëm e cila mund të përdoret për cdo lloj lëkure.

Ajo jep një mbulim të konsiderueshëm dhe një pamje shumë natyrale, duke mbuluar defektet dhe problematikat që mund të keni në lëkurë. Nuk e than lëkurën dhe është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

View full details