Set Gizzene

  Set Gizzene

  Lek 999 Lek 2,200
   DESCRIPTION

   Mund të jetë e vështirë të aplikoni në mënyrë korrekte një fondatinë likuide pa furçën e duhur.Një furçë e mirë për fondatinë duhet të ketë qime të drejtë,fleksibël të cilat mund t’i përdorni për të aplikuar fondatinën në fytyrën tuaj.

   Pasi të vendosni fondatinën, mund të përdorni korrektor për të mbuluar çdo papërsosmëri dhe për të ndriçuar zonat e errëta në fytyrë.

   Për aplikimin më preçiz të korrektorit, ju sjellim këtë furçë të vogël. Ka formë si penel por është pak më e dendur.  Vendosni një sasi të vogël produkti në zonën e dëshiruar dhe më pas sfumojeni lehtë në lëkurën tuaj derisa të njëtrajtësohet me lëkurën tuaj. 

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP