Truke të lehta të rimelit

Rimeli eshte me te vertete i rendesishem ne cdo cante makeup-i, eshte e vetmja gje tek e cila mund te besosh. Me poshte kemi renditur 14 truke per te ndihmuar qerpiket te arrijne te gjithe potencialin e tyre.
1. Sille ne jete
Rimeli e ka jetegjatesine 2-3 muaj mbas hapjes, por ka disa here kur ke nevoje ta zgjasesh pak me shume. Pak solucion per syte do funksiononte, duke zbutur dhe holluar formulen ne menyre qe te zgjase pak me shume. Per rezultat me te mire, shtoni disa pika ne te njejten kohe per te arritur konsistencen e preferuar.
2. Shtire derisa ta arrish
Perdor nje penel likuid me maje te holle per te vizatuar vije me ane te pikave afer qerpikeve. Kjo do te krijoj aparencen e qerpikeve me te treashe pa ndihmen e qerpikeve fallco.
3. Ngreje nxehtesine
Ngrohni kthyesin e qerpikeve duke perdorur tharese flokesh perpara se ti ktheni qerpiket. Kjo do I japi qerpikeve kthim me te mire dhe do te ndihmoje te arrihet volume maksimal. Kur e beni kete, kini kujdes te kontrollini temperaturen e kthyesit te qerpikeve perpara se ta perdorni ne fytyren tuaj.
4. Kthejini
Ne vend se ti ktheni qerpiket tuaja disa here dhe me pas te aplikoni rimelin, provoni metoden me 3 hapa. Filloni duke e vendosur kthyesen e qerpikeve ne kend 30 grand dhe kthejini te rrenjet per 15 sekonda. Perseriteni kete ne mes te qerpikeve dhe se fundmi ne fund. Bejeni kete nje ose dy here derisa te arrini ne pamjen qe deshironi.
5. Aplikoni primer ne qerpike
Primeri eshte nje hap esencial per te arritur qerpike me te gjate dhe me te plote. Asgje nuk do te ndihmoje per te mbajtur ne vend kthimin e qerpikeve dhe rimeli do aplikohet me bute dhe do zgjase me shume.
6. Injorojeni cmimin
Rregullimi numer 1 i rimelit eshte qe te mos e gjykosh nga cmimi. Disa nga formalet me te mira te rimeleve mund te gjenden ne cdo dyqan me produkte kozmetike te thjeshta.
7. Mos e pompon furcen
Mund te jete tunduese per te pompuar furcen e rimelin ne tub, por te jemi te sinqerte, te gjithe jemi ne faj per te. Kjo faktikisht zvogelon jetegjatesine e rimelit tuaj duke shtypur ajrin brenda ne tub dhe duke e thare ate.
8. Fshijeni
Hiqni aksesin e tepert te produktit eshte gjeja me e mire qe mund te beni per qerpiket tuaj. Ky hap i thjeshte do te reduktoj grumbullin dhe do te ndihmoj te shperndaj produktin njetrajtesisht ne qerpiket tuaj.
9. Shtresa eshte celesi
Filloni duke aplikuar nje shtrese te holle te rimelit dhe fokusohuni me shume ne fund. Vazhdoni duke ndertuar shtresa derisa te arrini ne trashesine dhe ne gjatesine qe deshironi.
10.
Perdorni tharesen e flokeve me te ftohte dhe butesisht thani qerpiket tuaj ndermjet shtresave duke shpejtuar tharjen e tyre.
11. Vertite
Kur aplikoni shtese te holle te rimelit, vertiteni furcen e rimelit nderkohe qe e aplikoni per volum maksimal.
12. Kunder ujit
Per qerpiket e poshtem, perdorni rimel me furce te holle dhe aplikojeni vertikalisht
13. Pastrojeni
Perdorni nje furce te paster per te krehur qerpiket tuaj mbasi jane thare. Kjo do te eleminoj grumbullin e produktit dhe do siguroj qe qerpiket tuaj te jene ten dare.
14. Kunjat e pambukut rregullojne cdo gje
Lageni kunjen e pambukut, ne pastrues makeup-I per te fshire cdo akses produkti nga pjesa e kapakut te syrit deri poshte syrit tuaj.
Back to blog