Një shportë me fruta vetëm për lëkurën dhe flokët tuaj

Thalia Beauty fillimisht u bë e njohur dhe tepër e kërkuar nga shampot cilësore të flokëve, formula e të cilave minimizonte dukshëm rënien e tyre.

Thalia ofron një larmishmëri produktesh duke nisur nga linja e shampove të flokëve, sapunët e vajërat e ndryshme, pa harruar dhe produktet e kujdesit të lëkurës. Një rëndësi e veçantë i jepet cilësisë dhe prodhimit të produkteve.  Qëllimi i brand-it është që të sjellë produkte natyrale, cilësore dhe njëkohësisht ekonomike. Thalia Natural Beauty prodhohet në Turqi. Produktet e saj janë 100% vegane, nuk testohen në kafshë dhe nuk kanë paraben! Ju mirëpresim të vizitoni dhe eksploroni botën kozmetike të Thalia! Lejoni veten të inspiroheni dhe të kënaqni shqisat tuaja. Cilësia është prioriteti kryesor që i jepet rëndësi për të plotësuar kërkesat e klientëve. Zgjidhni mes larmishmërisë së ingredientëve duke nisur nga arra e kokosit, aloe vera, hithra, perla e deri te produkti bestseller: Shampoja për flokët me hudhër!

Thalia Beauty përshtatet me çdo shije e person dhe është gjithmonë duke punuar që të sjellë produkte të reja dhe inovative.

Back to blog