Disa truke si te rregullosh gabimet qe behen kur ben vetullat

Vetullat dramatike, guximtare jane kudo ne Instagram dhe ne kerkimet ne YouTube. Ato jane te sofistikuara, ne trend dhe nje menyre e mire per te nxjerr ne pah bukurine natyrale te fytyres. Defekti i vetem? Eshte nje vije e holle midis dramatikes dhe shume dramatikes. Nqse aksidentalisht e tejkaloni me lapsin e vetullave ose me pluhurin, mos u shqetesoni, nuk eshte fundi i botes. Vetem se keni perdorur shume produkt, nuk do te thote se duhet te ktheheni nga fillimi duke e vizatuar serish. Me poshte do t’ju tregojme disa truke.

  1. Perdorni kunjat e pambukut si fshires magjik

Nqse realizoni se i keni bere vetullat shume dramatike dhe shume te trasha, nuk keni pse ta fshini te gjithen. Perkundrazi, merrni pambukut lagena me pastrues makeup-i dhe me kujdes ndiqni vijen e jashtme te vetulles natyrale. Mos harroni, produktet e vetullave duhen te aplikohen brenda vijezimit te vetulles, jo jashte tij. Kunjat e pambukut do te fshijne cdo hije te padeshiruar qe ka dal shume jashte vijes.

  1. Mbani me vete nje furce dhembesh per prekjen finale

Krehja e vetullave eshte nje rruge e mire per te arritur forme dhe teksture natyrale. Nqse nuk furcen apostafat per te krehur vetullat, atehere perdorni furce dhembesh. Mbasi keni hequr produktin e padeshiruar, butesisht krihni vetullat per lart dhe fijet e buta te furces, normalisht te paperdorur.

  1. Te dini kur te ndaloni

Celesi i frenimit te rasteve te vetullave te tejbera eshte te dish kur te ndalosh. Rekomandohet te keni dore te lehte me produktin ne pjesen e brendshme te vetullave. Ajo pjese duhet te duket natyrale dhe jo shume e mbushur me produkt. Ne pergjithesi, ju duhet qe gjithmone te shikoni fijet individuale te vetullave tuaja. Nuk duhet ti mbushni vetullat deri ne graden qe te duken te mbingarkuara.

Back to blog