3 hapa për të fshehur rrathët e zinj poshtë syve

Rrathet e zinj te syve jane pjese e jetes se cdokujt edhe nqse rralle keni rrathe te zinj ose jane dukuri e perditshme, eshte e rendesishme te dime si ti fshehim ato.
Si te fshehim rrathet e zinj?
Ne pergjithesi, ka 3 hapa per te ndjekur sesi mund te fshehim rrathet e zinj:
• Aplikoni fondatine ne forme pluhuri ne te gjithe fytyre. Kjo do te japi nje shtese fillestare kamoflazhi ne menyre qe te perdorni me pak korrektor.
• Perdorni korrektor me nen ngjyra pjeshke ose te kuqe qe te korrigjoni ngjyren e erret te rratheve.
• Shtoni nje shtese tjeter te fondatines pluhur per te vendosur ne vend korrektorin dhe per ta sfumuar ne menyre qe te kete ngjyre te njejte me lekuren.
Fshehja e rratheve te zinj poshte syve me hollesisht
1. Ne fillim, pastroni, hidratoni dhe vendosni primer ne lekuren tuaj. Kjo do te japi nje baze te qendrueshme per te filluar kur aplikoni makeup-in tuaj.
2. Aplikoni ngjyren tuaj te fondatines ne te gjithe fytyren tuaj. Eshte e pelqyeshme te jete multifunksionale, pra te perdoret edhe si fondatine edhe si korrektor, ne menyre qe te japin shtresen e pare te mbulimit per rrathet e zinj te syve ne menyre qe te perdorni me pak korrektor.
3. Duke perdorur furcen e fondatines, aplikoni korrektorin ne pjesen e rratheve te zinj duke e sfumuar.
4. Mos harroni ne sfumoni edhe anash
5. Perdorni nje sfungjer per te presuar fondatinen siper korrektorit. Kjo do te ndihmoje per ta bere korrektorin te zgjas gjithe diten.
6. Se fundmi, vendosni ne vend me fiksuesin spray fytyren dhe vazhdoni me pjesen tjeter te makeup-it.
Back to blog