Vaj Solar -SOL INVICTUS -ETEREA

  Vaj Solar -SOL INVICTUS -ETEREA

  Lek 3,500
   DESCRIPTION
   Një eliksir special që ju siguron:
   • Nxirje të njëtrajtshme për ngjyrë perfekte bronzi
   • Mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit.
   • Lëkurë të artë, elastike, të ushqyer dhe të parfumosur.
   • Përzierja e vajrave esencialë të çmuar  mbron nga oksidimi dhe rrezet UV.
   • Stimulon prodhimin e kolagjenit duke ushtruar një veprim intensiv anti-rrudhë.


   Formati: 250ml

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP