Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Vaj Sherebele

Vaj Sherebele

Regular price Lek 3,400 ALL
Regular price Sale price Lek 3,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vaji esencial i sherebelës merret me distilimin me avull të gjetheve të bimës.

Tonikët me vaj esencial sherebele janë gjithashtu të përshtatshme për lëkurë të prirur për puçrra ose yndyrë. Në fakt, shpesh përfshihet  si ingredient në shampo dhe  locione për flokë me yndyrë.

Nëse përdoret brenda një dhome, ai ofron një ndjenjë rehatie  dhe relaksimi. Duke pasur parasysh vetitë e tij të dobishme, vaji esencial i sherebelës mund të përdoret për të bërë avull. Ai gjithashtu karakterizohet nga një arome shumë e mirë, me veti kuruese dhe shëruese. Këshillohet të aplikohet i holluar duke përdorur një vaj  organik hollues, ose duke përzier disa pika me produkte të tjera.

View full details