Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Vaj i Eukaliptit

Vaj i Eukaliptit

Regular price Lek 3,400 ALL
Regular price Sale price Lek 3,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Vaji esencial i eukaliptit është i njohur kryesisht për vetitë e tij kuruese si për pastrimin e sinuseve dhe traktit respirator,duke eliminuar bakteret. Ndihmon në pastrimin e rrugëve të frymëmarrjes dhe eliminon bllokimet e hundës, që shkaktojnë tensionin e sinusit dhe migrenës. 

Me vlerat të larta natyrale antibakteriale dhe veti anti-inflamatore

-lehtëson irritimet e lëkurës

-lehtëson kollën

-përmirëson alergjitë sezonale

-lufton infeksionet

-redukton dhimbjen dhe inflamacionin

-lehtëson dhimbjen e kokës

-përdoret si mjekues i plagëve

-nxit qartësinë mendore


 (Nga të gjithë vajrat esencialë, vaji i eukaliptit besohet se është një nga më efektivët kundrejt problemeve respiratore, duke përfshirë sëmundjen pulmonare obstruktive kronike , asmën, sinuset, ftohjen, kollën dhe gripin.)

View full details