Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Uji Tradicional TrendafiliI Thalia

Uji Tradicional TrendafiliI Thalia

Regular price Lek 1,000 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Relakson dhe freskon me aromën e tij aromatike trëndafili.

Ndërsa pastron lëkurën tuaj, hidraton dhe zbut lëkurën tuaj falë vajit të trëndafilit që përmban. Nëse keni lëkurë mat, mund të merrni një lëkurë më të gjallë dhe me shkëlqim duke përdorur ujë trëndafili.

Ndihmon në parandalimin e pabarazisë së ngjyrave në lëkurë me përmbajtjen e tij antioksiduese dhe efektin tonik. Me efektin e tij tonik, ai synon poret e zmadhuara në lëkurë. Ju ndihmon të pastroni thellësisht dhe të ngushtoni poret.

Balancon yndyrën e lëkurës duke hequr sebumin e tepërt nga lëkura. Kështu, është efektiv në parandalimin e akneve dhe pikave të zeza që mund të shfaqen në lëkurë.

View full details