Thalia Sapun me Kastravec

  Thalia Sapun me Kastravec

  Lek 100
   DESCRIPTION
   Me sapunin me kastravec Thalia Healthy Beauty, lëkura juaj është e kënaqur me lagështinë që i nevojitet.

   Një përqindje e madhe e trangujve përbëhet nga uji. Përveç kësaj, ai përmban polisaharide që ndihmojnë lëkurën të thithë dhe të mbajë lagështinë. Falë përmbajtjes së lartë të ujit dhe përmbajtjes së polisaharideve, ekstraktet e kastravecit, të cilët janë një hidratues natyral, dhe suplementi i vitaminës E në formulë ndihmojnë për të rifreskuar lëkurën tuaj dhe për të rifituar lagështinë e humbur, veçanërisht kur pastroni lëkurën pas diellit. Me formulën e tij të përshtatshme për përdorim vegan, shkumën e butë dhe aromën e këndshme, ajo siguron një lëkurë më të gjallë dhe rrezatuese. Ideale për pastrimin e lëkurës së thatë dhe të krisur.

   Kujdesuni për bukurinë tuaj të shëndetshme me ekstrakte natyrale dhe përmbajtje të pastër të serisë së sapunëve Thalia Healthy Beauty...
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP