Tonik-Supreme Gold Body

  Tonik-Supreme Gold Body

  Lek 3,000
   DESCRIPTION
   • Ngadalëson proçesin e rrudhave
   • Lufton faktorët e plakjes së lëkurës, dehidrimit dhe strijave
   • I jep elasticitet, tonalitet e freski lëkurës
   • Përmirëson paraqitjen e shenjave, duke i dhënë butësi dhe mbrojtje
   • Kombinimi i vajërave biologjikë dhe antioksidantëve të fuqishëm

   Formati: 100ml

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP