Sponge Profesional dhe mbajtëse për sponge

  Sponge Profesional dhe mbajtëse për sponge

  Lek 790 Lek 2,400
   DESCRIPTION

   Sponge

   Sfungjeri për  aplikimin dhe përzierjen e  fondatinës është një shpëtim. Sfungjerët e bëjnë aplikimin e fondatinës pothuajse të padukshëm. Mos harroni, të përdorni sfungjerin pasi ta lagni.

    Mbajtëse Sfungjeri

   Aksesori më i rëndësishëm për të ruajtur higjienën e fytyrës tuaj.Kosh i posaçëm për vendosjen e sfungjerit të makeup-it për të evituar vendosjen e tij në sipërfaqe të papërshtatshme.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP