Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

Regular price Lek 2,000 ALL
Regular price Sale price Lek 2,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
  • Është ideale për çdo lloj floku
  • Vepron intensivisht edhe në lëkurë të ndjeshme
  • Vepron në lëkurën e kokës si zbutës, ristrukturues dhe rigjenerues
  • Formula me ekstrakte biologjike forcon rrënjën e flokëve
  • Me Aloe Vera dhe Mjaltë
  • Floku do të gjejë vitalitet ,do të duket më i shndritshëm dhe lehtë
View full details