Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

  Shampo rigjeneruese, zbutëse, ristrukturuese

  Lek 599 Lek 2,000
   DESCRIPTION
   • Është ideale për çdo lloj floku
   • Vepron intensivisht edhe në lëkurë të ndjeshme
   • Vepron në lëkurën e kokës si zbutës, ristrukturues dhe rigjenerues
   • Formula me ekstrakte biologjike forcon rrënjën e flokëve
   • Me Aloe Vera dhe Mjaltë
   • Floku do të gjejë vitalitet ,do të duket më i shndritshëm dhe lehtë
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP