Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Serum për heqjen e njollave me 2% Alpha Arbutin 30 ml

Serum për heqjen e njollave me 2% Alpha Arbutin 30 ml

Regular price Lek 1,000 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Serumi Thalia alfa arbutin ndihmon në zvogëlimin e shfaqjes së njollave të errëta dhe zbut tonin e lëkurës. Me përdorim të përditshëm, mbron lëkurën tuaj nga efektet e dëmshme të diellit. Serumi Thalia arbutin e bën lëkurën tuaj më të bardhë dhe më të shndritshme me 6 komplekset e tij të ndryshme të ekstrakteve bimore. Ndihmon për të hequr njollat ​​e shtatzënisë, njollat ​​e akneve, njollat ​​e moshës, njollat ​​e diellit.

View full details