Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

RIMEL VOLUMIZUES-GIZZENE

RIMEL VOLUMIZUES-GIZZENE

Regular price Lek 1,000 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një rimel që zgjat ,volumizon  dhe ndan qerpikët  për një pamje sa më natyrale.Ky rimel ju mundëson të realizoni qerpikët që keni ëndërruar! Furça e krijuar posaçërisht për të formësuar qerpikët që nga rrënja, duke rritur gjatësinë dhe vëllimin deri në majë.

Ky rimel ju ndihmon të keni qerpikë që janë të plota dhe me volum pasi furça e tij  përmban fije të vogla të dizanjuara posacërisht për të kapur, ngritur dhe dhënë formë madje edhe qerpikët e shkurtër dhe të drejtë.

View full details