Skip to product information
1 of 1

Modastika

Rimel Idun me Minerale te Pastra

Rimel Idun me Minerale te Pastra

Regular price Lek 1,899 ALL
Regular price Lek 3,700 ALL Sale price Lek 1,899 ALL
Sale Sold out
Tax included.

-U jep volum qerpikëve

-I zgjat dhe nuk i ngjit qerpikët

-I papërshkueshëm nga uji deri në 38 ° C 

Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

Rimel i zi ,posaçërisht  për qerpikë më të gjatë.

Silfr ju siguron qerpikë të ndarë nga njëri-tjetri, si dhe përmban një peptid që jep iluzionin e qerpikëve më të gjatë kur aplikohet.

Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

Silfr Black është 100% vegan dhe i testuar oftalmologjikisht.

Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur  syve të ndjeshëm dhe personave që përdorin lente.

View full details