Rimel Gull-IDUN Minerals

  Rimel Gull-IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   Rimel volumizues për qerpikë më të plotë.

   Gull ka një furçë të hollë me fibra që siguron volum klasik të qerpikëve.

   Përbërësit e përzgjedhur me kujdes

   • forcojnë
   • mbrojnë 
   • ushqejnë qerpikët tuaj.

   Ky rimel është dizenjuar për t'iu përshtatur edhe syve më sensitive si dhe përdorueseve të lenteve.Përmban pigmente minerale shumë të pastra dhe është i testuar oftalmologjikisht.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP