Primer -IDUN Minerals

  Primer -IDUN Minerals

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   Bazë për makeup-in nga IDUN
   -Mbron lëkurën tuaj dhe i jep një bazë perfekte  per aplikimin e makeup-it.
   -Përmban qymyr aktivizues me veti antibakteriale(i cili i jep produktit një ngjyrë gri që zhduket kur aplikohet në lëkurë)
   -Krijon një bazë të njëtrajtshme dhe ndihmon makeup-in  të qëndrojë gjatë gjithë ditës.
   -I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht  për lëkurën me akne.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP