Skip to product information
1 of 10

Modastika Cosmetics

Xhel dhe pluhur për Vetullat-GIZZENE

Xhel dhe pluhur për Vetullat-GIZZENE

Regular price Lek 900 ALL
Regular price Lek 0 ALL Sale price Lek 900 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Color
Asgjë nuk i jep më shumë bukuri fytyrës se sa një vetull perfekte.
Nëse besoni në vetulla të forta, të strukturuara atëherë e dini rëndësinë e xhelit të vetullave. Është produkti final që mban tërë punën tuaj që e jepni në vetulla – mbushjen, vizatimin dhe krehjen. Prandaj mos e harroni këtë hap dhe këtë produkt. +

Paleta jonë nga Gizzene për krijimin e një pamje sa më natyrale të vetullave tuaja.
Me paletën e pluhurit të vetullave dhe xhelin e saj ju mund të stiloni  vetullat tuaja si një profesioniste. Paleta përfshin dy tone ngjyrash të përafërta  që të kombinuara së bashku  krijojnë hije natyrale. E përfshirë gjithashtu është një furçë  dy-në-një, njëra anë me një furçë këndore dhe tjetra me një furçë ballore.
Një produkt kozmetike i cili përdoret për mbushjen, formimin dhe krijimin e një pamjeje sa më natyrale dhe nuk duhet të mungojë kurrë në cantën tuaj të makeup-it.
View full details