Pa pore, pa filtra

  Pa pore, pa filtra

  Lek 17,900
   DESCRIPTION

   1+1

   Makineria e avullit dhe Pastruesi i poreve

   Makineria e avullit

   Ndryshe nga pajisjet normale të avullit për fytyrën që prodhojnë vetëm avull uji, avulli ynë Nano Jonik i fytyrës depërton thellë në poret tuaja. Duke e zbërthyer ujin në nanogrimca, kjo është deri në 10 herë më efektive për të depërtuar në lëkurën tuaj. Merrni këtë si një dhuratë për të dashurit tuaj ose për veten tuaj për të përfituar sa më shumë nga rutina juaj e kujdesit të lëkurës.

    

   Pastruesi i poreve

   Hiqni pikat e zeza si një profesionist me paisjen për kujdesin e lëkurës  i projektuar për të ndihmuar në pastrimin e thellë të poreve dhe për ti dhene fytyres freskine e munguar .
   Përmban katër koka ngjitëse të këmbyeshme për zona të ndryshme të fytyrës dhe nivele thithjeje të rregullueshme.

   Si të përdorni
   - Pastroni fytyrën me ujë të ngrohtë për të hapur poret
   - Zgjidhni ngjitësen e këmbyeshme dhe futni filtrin
   - Shtypni butonin e ndezjes për të aktivizuar pajisjen
   - Lëvizni butësisht pajisjen ngadalë nëpër lëkurë
   - Shtypni +/- për të ndryshuar nivelet e thithjes

    

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP