Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Ndihma e parë për Lëkurë të Thatë

Ndihma e parë për Lëkurë të Thatë

Regular price Lek 2,500 ALL
Regular price Lek 3,100 ALL Sale price Lek 2,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Seria Riparuese dhe Hidratuese SOS Thalia Natural Beauty riparon shpejt lëkurën tuaj me përmbajtjen e tij 90% të ekstraktit të aloe vera!

Ky krem ndihmon mbajtjen e ujit dhe vetive hidratuese të ekstraktit 50% të aloe vera, i cili mban të hidratuar çdo shtresë të lëkurës tuaj për një kohë të gjatë. Ndihmon për të lehtësuar ndjenjën e tensionit në lëkurën tuaj të shkaktuar nga mungesa e hidratimit. Thithet menjëherë dhe lëkura bëhet e freskët, e butë, merr një pamje dhe shkëlqim të gjallë. Bima aloe vera me origjinë nga Afrika, e cila është anëtare e familjes së zambakëve, përshkruhet si "bima e pavdekësisë" nga egjiptianët. Arsyeja për këtë është se është një depo e vërtetë mineralesh, aminoacidesh dhe vitaminash. Mjafton të theksohet vlera e aloe vera edhe nëse deklarojmë se ka 20 minerale, 18 aminoacide dhe 12 vitamina në lëngun si xhel që del kur prishen gjethet e aloe vera. Ne ju rekomandojmë që të përdorni Thalia Natural Beauty kremin me  Aloe Vera Riparues dhe hidratues së bashku me tonikun dhe serumin me Aloe  të cilat janë produkte të tjera të kujdesit për fytyrës.

Shkuma e pastrimit të fytyrës dhe hidratuesi është formuluar për të pastruar lëkurën tuaj të ndjeshme pa e dëmtuar atë dhe për të rifituar hidratimin e humbur. Me ekstraktin e saj 50% të aloe verës dhe strukturën e butë të shkumës, ndihmon në hidratimin e lëkurës tuaj dhe zvogëlimin e tensionit të saj. Ndarja e produkteve të saj 100% natyrore dhe 100% teknologjike me parullën "E drejta juaj për të jetuar natyrshmërinë", Thalia Natural Beauty përfshin shumë aloe vera në serinë e saj, të cilën ajo paraqet si një shembull unik i studimeve R&D. Bima aloe vera me origjinë nga Afrika, e cila është anëtare e familjes së zambakëve, përshkruhet si "bima e pavdekësisë" nga egjiptianët. Arsyeja për këtë është se është një depo e vërtetë mineralesh, aminoacidesh dhe vitaminash. Mjafton të theksohet vlera e aloe vera edhe nëse deklarojmë se ka 20 minerale, 18 aminoacide dhe 12 vitamina në lëngun si xhel që del nga gjethet e aloe vera. Ne ju rekomandojmë të përdorni shkumën e pastrimit të fytyrës Thalia dhe Kremin hidratues për fytyrën dhe SOS Serum Hidratues, të cilat janë produkte të tjera të kujdesit për fytyrën.

View full details