Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Multani Mitti

Multani Mitti

Regular price Lek 900 ALL
Regular price Sale price Lek 900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Pluhuri Multani Mitti është ideal si një trajtim pastrues i thellë dhe njëkohësisht thith papastërtitë e tepërta. Nxit rritjen e flokëve të fortë dhe të shëndetshëm. Duke pasur parasysh vetitë e saj forcuese dhe vitalizimi , rekomandohet për lëkurat normale dhe te irrituara. E vlefshme si një trajtim pastrues i fytyrës me acne, ekzema dhe pore të bllokuara.

 METODA E PËRDORIMIT

Përzjeni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një masë jo shumë të trashë. Vendoseni në flokë të pastruar lehtë dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë ndërmjet 15 deri 30 minuta. Pas kohës së pritur, vazhdo melarje dhe tharjen normale. Rekomandohet për përdorim me Neem, Paketimi Pastrues ose Bhringraj.

 PËRDORIMI NË FYTYRË:

Përzjeni pluhurin me ujë të nxehtë, derisa masa të mos jetë shumë e trashë. Vendoseni në fytyrën e pastruar duke shmangur zonën e konturit të syve. Pas vendosjes për 10/15 minuta, shpëlaje me ujë të ngrohtë. Rekomandohet një provë e tolerancës së lëkurës në parakrah para se të aplikoni në fytyrë.

View full details